GROUP EXHIBITION

Højde Bredde Dybde

30 Sep – 29 Oct 2005

< >

1 / 6

Højde Bredde Dybde, 2005

Installation view

2 / 6

Højde Bredde Dybde, 2005

Installation view

3 / 6

Højde Bredde Dybde, 2005

Installations view

4 / 6

Højde Bredde Dybde, 2005

Installations view

5 / 6

Højde Bredde Dybde, 2005

Installation view

6 / 6

Højde Bredde Dybde, 2005

Installtion view

Martin Erik Andersen, Thomas Bang, Peter Bonnén, Anders Bonnesen, Ole Broager, Peter Callesen, Viera Collaro, Jesper Delgaard, Torben Ebbesen, FOS, Hein Heinsen, Frans Jacobi, Kirsten Justesen, Sophia Kalkau, Jørgen Carlo Larsen, Thorbjørn Lausten, Christian Lemmerz, Rolf Martens, Henrik Menné, Tina Maria Nielsen, Øivind Nygård, Bjørn Nørgaard, Kirsten Ortwed, Bjørn Poulsen, Finn Reinbothe, Troels Sandergaard, René Schmidt, Morten Stræde, Tommy Stockel, Jørgen Haugen Sørensen, Elisabeth Toubro, and Kirstine Vaaben

Højde Brede Dybde

30. september -29. oktober 2005

 

Vi var enige: Vi ville lave et snit igennem den danske skulpturscene. Tage temperaturen så at sige. At præsentere både den yngre og ældre generation og dem imellem. De aktive. Kunstnere, der på det ene eller andet tidspunkt havde tricket os, og som vi derfor må medregne, når vi taler ‘den danske skulpturscene’.

Vi gik selvfølgelig i fælden: Inden længe fandt vi ud af, at vores umiddelbare forståelse af, hvad der præcist ligger bag begrebet ‘skulptur’ skulle sættes på prøve. Gråzonefeltet er udfordrende. Vi valgte derfor at udvide vores tilgang ved at søge kunstnere, der udfolder sig rumligt.

Valg og fravalg. Rimeligheder og urimeligheder. Måske har vi udelukket nogle, der burde have været med. Sådan er det altid. Og et par stykker som vi gerne så deltage (og som gerne så sig selv deltage) har måttet takke nej pga. den relativt korte varsel vi var nødt til at give. Men med skulpturtjekket håber vi at kunne give et interessant indblik i det kunstnerisk rumlige og præsentere en række kunstnere, hvis navne vi mener bør nævnes, når vi taler skulpturligheder.